Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Drulic MQ

DIRECTES DE fifa en català a TWITCH

 • 0
  Mecenes

Biografia

Em dic Joan i l'estiu del 2019 vaig obrir el canal de youtube per ensenyar els meus Mode Carrera del FIFA. Feia un cert temps que els explicava per Twitter i vaig decidir fer el salt audiovisual quan aquest mode de joc es va posar de moda. Tots els youtubers en feien vídeos, però al principi no en trobava cap que hi jugués com a mi m'agrada. Com que no trobava el contingut que volia, vaig decidir crear el contingut que volia. I evidentment en català, ja que tampoc tenia l'oportunitat de veure cap vídeo en la meva llengua.

Em dic Joan però aquí em faig dir Drulic MQ. "Drulic" és un nom que em vaig inventar quan tenia 8 anys per una mena d'alter ego futbolístic amb història, personalitat i cara pròpia. En Drulic era un jugador que sempre creava a tots els FIFES i també el nom que he fet servir als pocs jocs online que he provat (que no en són gaires perquè soc dolentíssim amb qualsevol joc que no sigui el FIFA).

Em dic Joan i estudio Filologia Catalana a la UB. El canal és, també, el meu primer projecte lingüístic. Crec en la necessitat de tenir una llengua amb més presència en tots els àmbits i el de l'entreteniment, i concretament el de youtube, és encara molt minoritari. Jugo en català perquè no sabria jugar en una altra llengua i perquè vull normalitzar jugar en la nostra llengua.

Em dic Joan, no sé si us ho havia dit, i m'ajudarà molt que us feu mecenes perquè ragi l'aixeta.
Us espero al meu canal:

https://www.youtube.com/c/DrulicMQfifaencatala

Estadístiques generals

 • 0
  Mecenes
 • 24
  Publicacions
 • 25
  et segueixen