Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Drulic MQ

Vídeos de fifa en català a youtube

  • 11
    Mecenes

Presentació

"Hola a tothom i benvinguts a un nou vídeo del canal"...

Soc en Joan, em faig dir Drulic MQ i així començo els vídeos que faig a youtube sobre el Mode Carrera del FIFA. He sigut el primer en fer-ho en català i no vull parar perquè m'agrada jugar al FIFA i penso que la nostra llengua necessita estar present en tots els àmbits, i el de l'entreteniment és molt important!

Però, malauradament, fer contingut en català continua sent una cosa anòmala i les plataformes no ajuden gens a visibilitzar-lo. Parlant clar: és difícil créixer i encara més guanyar 4 cèntims per poder-los invertir en nou material. Jo vull seguir millorant-ne la qualitat i és per això que he comprat samarretes de futbol que vesteixin els vídeos i un ordinador que em permeti millorar els directes a Twitch... 

Si us agraden els meus vídeos o penseu que cal potenciar el català a les xarxes socials amb projectes com aquest, podeu fer-vos mecenes per ajudar-me a millorar i així aconseguireu el meu amor etern!

Publicacions

Ho sentim, però no hem pogut carregar els resultats.