Alert: Your browser does not support full functionality of our app and you may experience certain errors. We recommend that you use Chrome, Firefox or Internet Explorer Edge instead.

Drulic MQ

DIRECTES DE fifa en català a TWITCH

  • 0
    Subscribers

TANCAMENT ETAPA FIGUERES

Ja em perdonareu que tingui això una mica desactualitzat, però entre les altres mil xarxes socials i la feina, de vegades no arribo a tot arreu... El cas, com molts sabreu, és que aquesta temporada ja no formo part de la Unió Esportiva Figueres d'eSports. Us deixo per aquí les fotos i el text de la publicació que vaig fer a twitter o insta (25/09/22):

🔵⚪🎮🔚

No sé fer aquestes coses, en part perquè no m'hi havia trobat abans, però és hora de dir adeu. Després de 2 anys a la UE Figueres @uefesports deixo de ser el seu creador de contingut.

Han sigut 2 anys que han anat de més a menys per la situació del club (manca de recursos) i la distància... Però tot i així guardo un gran record del primer viatge a Figueres per descobrir Vilatenim i gravar la presentació. A més, aquella va ser l'ocasió ideal per desvirtualitzar el gran @gportas aka @lleoniaplaymobil, amb qui vam tornar a visitar l'estadi un any després quan la Unió buscava la salvació...

Aquell dia, i també al camp de la Munta en un partit trepidant de la temporada anterior, vaig coincidir amb l'@eloibordas4, la @mariajoseperez5 i en Joan @postuflam, els seguidors més fidels de la Unió. Van allà on faci falta. I em van fer sentir com a casa i em vaig sentir un figuerenc més que patia pel futur del club i animava sense parar els 90 minuts!

Pel que fa a la secció d'eSports, fa mesos que tenia la decisió presa, però mai trobava el moment d'anunciar-ho. Estic agraït al @jordi.caster per ser el primer en creure en el meu projecte i intentar donar-me un espai on créixer. Això de ser part d'un club, als ulls dels altres, pintava més seriós que fer els vídeos sol des de casa, tot i que en el fons seguia jugant sol, però amb una samarreta preciosa amb el nom i dorsal personalitzat.

Això de jugar sol va canviar quan em va tocar capitanejar la secció de clubspro després que es desmuntés. Vaig poder reunir amics i coneguts del canal en un equip que s'ho passava bé i feia un bon espectacle, però no vam poder seguir amb la secció la següent temporada perquè alguns marxaven fora o no podien assegurar la regularitat. Allò em va cremar bastant i vaig decidir centrar-me en el mode carrera amb el club creat. M'ho vaig currar molt per twitter, fent tots els ascensos molt realistes, creant el Joel Arimany, el gran Urri o en Khalid, però quan vaig voler acabar-ho en directe ja em faltava aquella passió que li poso a totes les sèries. Em sap greu, perquè hi havia molta feina al darrere, però ja estava desgastat i amb el cap pensant en altres projectes.

📷 @Desenfocado
Drulic MQ
19 November 2022