Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Drulic MQ

DIRECTES DE fifa en català a TWITCH

  • 0
    Mecenes

TANCAMENT ETAPA FIGUERES

Ja em perdonareu que tingui això una mica desactualitzat, però entre les altres mil xarxes socials i la feina, de vegades no arribo a tot arreu... El cas, com molts sabreu, és que aquesta temporada ja no formo part de la Unió Esportiva Figueres d'eSports. Us deixo per aquí les fotos i el text de la publicació que vaig fer a twitter o insta (25/09/22):

🔵⚪🎮🔚

No sé fer aquestes coses, en part perquè no m'hi havia trobat abans, però és hora de dir adeu. Després de 2 anys a la UE Figueres @uefesports deixo de ser el seu creador de contingut.

Han sigut 2 anys que han anat de més a menys per la situació del club (manca de recursos) i la distància... Però tot i així guardo un gran record del primer viatge a Figueres per descobrir Vilatenim i gravar la presentació. A més, aquella va ser l'ocasió ideal per desvirtualitzar el gran @gportas aka @lleoniaplaymobil, amb qui vam tornar a visitar l'estadi un any després quan la Unió buscava la salvació...

Aquell dia, i també al camp de la Munta en un partit trepidant de la temporada anterior, vaig coincidir amb l'@eloibordas4, la @mariajoseperez5 i en Joan @postuflam, els seguidors més fidels de la Unió. Van allà on faci falta. I em van fer sentir com a casa i em vaig sentir un figuerenc més que patia pel futur del club i animava sense parar els 90 minuts!

Pel que fa a la secció d'eSports, fa mesos que tenia la decisió presa, però mai trobava el moment d'anunciar-ho. Estic agraït al @jordi.caster per ser el primer en creure en el meu projecte i intentar donar-me un espai on créixer. Això de ser part d'un club, als ulls dels altres, pintava més seriós que fer els vídeos sol des de casa, tot i que en el fons seguia jugant sol, però amb una samarreta preciosa amb el nom i dorsal personalitzat.

Això de jugar sol va canviar quan em va tocar capitanejar la secció de clubspro després que es desmuntés. Vaig poder reunir amics i coneguts del canal en un equip que s'ho passava bé i feia un bon espectacle, però no vam poder seguir amb la secció la següent temporada perquè alguns marxaven fora o no podien assegurar la regularitat. Allò em va cremar bastant i vaig decidir centrar-me en el mode carrera amb el club creat. M'ho vaig currar molt per twitter, fent tots els ascensos molt realistes, creant el Joel Arimany, el gran Urri o en Khalid, però quan vaig voler acabar-ho en directe ja em faltava aquella passió que li poso a totes les sèries. Em sap greu, perquè hi havia molta feina al darrere, però ja estava desgastat i amb el cap pensant en altres projectes.

📷 @Desenfocado
Drulic MQ
19 Novembre 2022