Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Drulic MQ

DIRECTES DE fifa en català a TWITCH

  • 0
    Mecenes

OFERTA DE NADAL per aconseguir el JUGADOR-MECENES


Des d'avui 25 de desembre i durant tot el mes de gener pots aconseguir el Jugador-Mecenes amb el pack Aficionat de 2€ mensuals!!!

💚 És per això que el cromo serà verd! 💚

Si t'interessa que un futbolista ideat per tu tingui un vídeo amb les seves millors jugades o surti als meus directes i, per tant, formis part del gameplay i et pugui fitxar perquè siguis l'estrella de l'equip, consulta les opcions de la pàgina de l'Aixeta a l'apartat SUBSCRIU-TE.

Si pel motiu que sigui no pots fer-te mecenes a l'Aixeta, hi ha 2 opcions més per aconseguir el Jugador-Mecenes:

-Amb la subscripció de Prime Gaming*. Si tens Amazon Prime pots subscriure't de manera gratuïta cada mes al canal d'un streamer a Twitch. Si m'esculls a mi, tindràs aquesta recompensa i emoticones per fer servir al xat! *Renovada almenys 3 mesos

-Amb punts del canal de Twitch. Aquells que no es puguin subscriure al canal de Twitch però siguin molt actius al xat dels directes també seran recompensats!

💛🧡 Aquests cromos seran daurats 🧡💛

Consulta les opcions aquí: twitch.tv/drulicmq

Quan ho tinguis tot llest per aconseguir el jugador, em posaré en contacte amb tu per saber com vols que sigui... Podràs triar:
🔤 Nom i cognom
👤 Aspecte
📏 Alçada i pes
📆 Edat
🌐 Nacionalitat
🧤⛔💎🎯 Posició (i estil de joc o perfil del jugador)
🔟 Dorsal
⬜ Equip del jugador (lliga del FIFA)

Alguns d'aquests futbolistes que ja han fet història als meus Mode-Carrera són Kranydur amb el Kaiserslautern, Dorsan amb el RB Aberdeen i Grauinho ara amb el Saint-Étienne... i en vindran més, molts més... i el teu pot ser el següent!!!!

Bon Nadal! 🎄
Drulic MQ
25 Desembre 2021